Gyárlátogatás

2023.03.13. 08:40

Modern Mintagyár az egri Sanatmetal, mely más cégeknek is példát ad

A magyar tulajdonú mintagyár bemutatót tartott.

M. H.

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Az egri Sanatmetal Kft. tavaly óta fogadja a vendégeket a Modern Mintaüzem Programban, melynek keretein belül Magyarország legkiemelkedőbb cégei mutatják be iparágukban alkalmazott innovatív megoldásaikat. A magyar tulajdonú vállalat az orvostechnika területén traumatológiai, gerinc- és fogászati implantátumukat és ízületpótló protéziseket gyárt és értesít.

A projekt célja, hogy a hazai mikro-, kis-, és középvállalkozások közötti kommunikációt és tudásmegosztást erősítse. Elsődlegesen a szervezeti megújulásra és a technológiaváltás elősegítésére koncentrál, hogy ezáltal javuljon a magyar cégek versenyképessége és felgyorsuljon fejlődésük üteme, közölte portálunkkal a cég. 

A Modern Mintagyár címet a Sanatmetal Kft. ipar 4.0 megoldásaival, vállalatirányítási rendszerével és az adatgyűjtés valós idejű megfigyelésével érdemelte ki. Az idei programban március 2-án nyílt lehetősége a különböző területekről érkező vállalatok vezetőinek ellátogatni a cég telephelyére, ahol megismerhették az alkalmazott ipar 4.0 stratégiát, valamint egy gyárlátogatás során a gyakorlatban is megfigyelhették a gyártási kultúrát, a technológiai működést és a folyamatokat. A vállalat büszke arra, hogy az elmúlt kihívásokkal teli évek alatt is képes volt fejlődni. Jelenleg a műszergyártás bővítése zajlik, amelyhez folyamatosan keresnek gépi forgácsoló, CNC gépkezelő és köszörűs kollégákat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában