Támogatás

2023.04.05. 08:12

Gyermekeit egyedül nevelő anyuka kapta a felajánlott tűzifát Szihalmon

Hidegek még az éjszakák, nagy segítséget jelent az egy köbméternyi tüzelő.

F. V. E.

A Kis Bocs Egyesület rengeteget segít a rászorulókon, legyen szó menekültekről, édesanyákról vagy családokról. Szerencsére egyre többen csatlakoznak hozzájuk, és azért keresik meg őket, hogy felajánlásokat tegyenek, és az önkéntesek segítségét kérik abban, hogy a legmegfelelőbb helyre juttassák el a szóban forgó ruhákat, különböző használati cikkeket, vagy éppen, mint most is, hozzájárulást a fűtési szezonhoz. 

Hiába köszöntött be hivatalosan a tavasz, az éjszakák még nagyon hidegek, így nagy segítséget jelent a fa. 

– Nagyon kedves és megható felajánlást kapott a Kis Bocs Baba- Mama Közhasznú Egyesület. Báderné Bálint Csilla egy köbméter fát ajánlott fel, s pár perc alatt meg is született a döntés, hogy ki kapja meg Szihalmon – osztották meg az egyesület közösségi oldalán

Galyasné Dósa Katalin, az egyesület elnöke portálunknak elmondta, mi alapján választottak. 

– Hirtelen kellett döntenünk és azon gondolkodtunk, hol lenne a legjobb helyen. Az anyuka, aki megkapta, az élelmiszermentő programunkban is részt vesz, közmunkásként dolgozik, és egyedül neveli több gyermekét, így úgy gondoltuk, nála igazán jó helyen lenne a felajánlott tűzifa, mely nagy segítséget jelent a családnak – részletezte. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában