Falutakarítás

2023.04.15. 07:12

Három alkalommal szerveznek e hónapban szemétszüretet Kerecsenden

Áprilisban három alkalommal is kesztyűt húzhatnak a kerecsendiek, hogy tisztábbá varázsolják környezetüket. Mutatjuk, mikor lehet csatlakozni az önkéntesekhez.

B. K.

Eljött a tavasz, ideje rendet tenni a faluban és magunk körül is. A település önkormányzata a Kerecsend Közbiztonságáért Polgárőr Egyesület, a Világítani Fogok Egyesület és a Máltai Szeretetszolgálat három alkalommal is falutakarítást szervez.

Április 15-én szombaton, a Világítani Fogok Egyesület szervezésében önkéntesek és gyermekek takarítják a település szegregátumainak utcáit, s ha idejük engedi, akkor egyéb közterületeket is.

Április 25-én kedden, a TeSzedd akcióhoz csatlakozva zajlanak takarítási munkák a település önkormányzatának és közbiztonsági egyesületének szervezésével és közreműködésével, melynek koordinátora Nagy Ferenc.

Április 28-án a Máltai Szeretetszolgálat, a Világítani Fogok Egyesület és az önkormányzat közreműködésével a Fő utca 62-64. szám alatti, az ifjú drogfüggők által tönkrezúzott porták kitakarítása történik meg.

Az akciók támogatását köszönettel veszik a szervezők. Aki segíteni szeretne, az Nagy Ferencnél, illetve Elekné Román Katalinnál jelentkezhet, illetve érdeklődhet a részletekről. 

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Vajda János/Észak-Magyarország)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában