Hazavárják az állatokat

2023.05.16. 21:05

A rendőrség is keresi a Feldebrőről ellopott bárányokat

A gyerekek siratják, és a feldebrői család nagyon várja haza az ellopott négy kisbárányt, a rendőrség pedig nyomoz az ügyben.

F. V. E.

Négy bárányt loptak el a településről

Forrás: Beküldött

Ahogy arról már beszámoltunk, négy bárányt loptak el Feldebrőről a napokban. Prokajné Tóth Katalin, az állatok gazdája portálunknak elmesélte, hogy bár az éjszakai kutyaugatáskor még úgy tűnt, minden rendben van, reggel észrevették, hogy átvágták a kerítésüket, és hogy nincs meg minden jószág. 

– A négy legkisebb bárányunkat lopták el, és végtelenül szomorúan vagyunk emiatt. Egyrészt ez nagy érték, de ami még ennél is fontosabb, a gyerekeink nagyon szerették őket, igazi kezesbárányok voltak, még a helyi óvodások is a csodájukra jártak – mondta Prokajné Tóth Katalin.

A település polgármestere, Jakab Ernő a közösségi oldalán osztotta meg, hogy húszezer forint jutalmat ajánlj fel a nyomravezetőnek. 

Az esettel kapcsolatban portálunk megkérdezte a rendőrséget is. 

– A Feldebrőről ellopott bárányokkal kapcsolatban az Egri Rendőrkapitányság indított büntetőeljárást lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen – tudtuk meg Lázár Leventétől, a Heves vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől, rendőr főhadnagytól. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában