Nagy volt az öröm

2023.05.21. 10:45

Nyolcszáz gyermeket ajándékoztak meg Füzesabonyban

A szihalmi Kis Bocsok már ajándékosztásba kezdtek a gyereknap alkalmából, s sok-sok programmal készülnek az ünnepre.

F. V. E.

A gyerekek nagyon örültek az ajándéknak

Forrás: Pont Önkéntes Kis Bocs/Facebook

Ahogy karácsony előtt, úgy a gyereknapon is fontosnak tartják, hogy minél többeknek adjanak élményeket, ajándékot, hogy ne kelljen szomorkodniuk az ünnepen, mondta el portálunknak Galyasné Dósa Katalin, a Kis Bocs Baba-Mama Közhasznú Egyesület elnöke. 

A közelgő gyermeknap alkalmából már elindult a "lego boldogságosztásuk", melynek első állomása Füzesabony volt. Két helyi óvodába és iskolába látogattak el a Kis Bocs Egyesület önkéntesei, akik 810 gyermeknek vittek ajándékot a kicsik ünnepének alkalmából. 

– Nagy örömmel fogadták az építőjátékokat, s egy-egy szép rajzzal köszönték meg azokat. A program a Lego csoport és a Kárpátok Alapítvány támogatásával valósult meg – jegyezte meg az egyesület elnöke. 

Galyasné Dósa Katalin azt is megtudtuk, május 27-én a füzesabonyi ifjúsági parkban civil expót és városi gyermeknapot szerveznek. A programok fél 10-kor kezdődnek, s 4 óráig tartanak. Zenész, táncos műsorokkal, bűvészbemutatóval és sok-sok meglepetéssel várják a családokat. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában