Nyaralóhajózás

2023.05.07. 07:46

Vízen vannak a nyaralóhajók Kiskörénél

Tökéletes a műszaki állapotuk a vízi járgányoknak.

M. H.

Egyre népszerűbb a nyaralóhajózás

Forrás: Vajda János/Mti

A nyaralóhajók a vízen vannak, jelentem – állítja a kiskörei polgármester, Magyar Csilla videójában. Érdeklődésünkre a Mahart Zrt. is megerősítette, a nyaralóhajózás szezonja a korábbi évekhez hasonlóan május elsején indult. Mint írták, Kiskörei és Tokaji báziskikötőinkből indítják hajóikat.

– Így bejárható a teljes Tisza-tó, északi irányban vendégeink ellátogathatnak Tiszacsegére, ahol melegvízen strand és a nagyszerű halászcsárda várja őket. Ahogy itt is, úgy minden kikötőnkben, Tiszaújvárosban vagy Tiszalökön is teljes kényelemben, alhatnak légkondicionált hajóinkon a minket választók. Tokajból bejárhatják a Felső Tiszát, elhajózhatnak a Bodrogon sárospataki kikötőnkbe, meglátogathatják a Rákóczi várat, Tímárban pontonjaink a kiváló halsütő mellett helyezkednek el, Szabolcsba hajózva a híres földvár mellett tudnak kikötni. Természetesen kikötőinkben vizet és áramot is tudnak vételezni négy, hat és nyolcszemélyes nyaralóhajóinkhoz – közölték.

Megkérdeztük a társaságot arról is, volt-e valami változás akár szervezeti szinten, akár a hajózással kapcsolatban a korábbi évekhez képest.
– Feszesebb munkarendben dolgozunk. Egy-egy munkatársunk több feladatot is ellát, így elmondhatjuk, hogy sokoldalú szakemberekkel dolgozunk. Újragondoltuk a működési struktúránkat is. Kiskörei bázisunkon teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a hozzánk látogató kerékpárosoknak is. Megnyitjuk a Piknik Terasz nevű éttermünket, kenut és kerékpárt is kölcsönzünk vendégeinknek, és az éppen ki nem adott nyaralóhajókat szállásként is értékesítjük – írták. Hozzátették, a télen elvégzett karbantartási munkák után a szezon kezdetére tökéletes műszaki állapotban várták kapitányaikat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában