Nyitás

2023.06.16. 19:50

Újra csobbanhatunk a bükkszéki fürdőben

Mostmár bizonyos, hogy június 17-étől a bükkszéki fürdőkomplexum minden létesítménye működni fog. Indulhat a nyár! Vonzó programokból sem lesz hiány.

B. K.

Várja vendégeit a bükkszéki strandfürdő

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Bükkszéken hivatalosan is közzétették, hogy a fürdőszezonra felkészültek, így június 17-től a komplexum minden létesítménye nyári üzemmódra vált... Az elmúlt hetekben felújították az élménymedencét, a gyerekek szánt  pancsolót, és aki egy jót szeretne úszni, az is megteheti a nagy medencében. 

A térség egyik legkedveltebb fürdőhelyén természetesen parkosítottak is, így igazi felüdülésben lehet része annak, aki ellátogat a településre.

Unatkozni sem fognak a vendégek, hiszen számos programot is kínálnak. 

Június 24-én, szombaton délelőtt 11 órától  rendezik meg a Polgármesterek főzőversenyét, amely évek óta a település egyik legvonzóbb idegenforgalmi- és gasztro programja. A nap folyamán számos hazai lés határon túli önkormányzat vezetői és kísérői akasztanak bográcsot, hogy ízelítőt nyújtsanak saját települések legfinomabb ételeiből. Minden korosztálynak kedveskedni szeretnének, ennek megfelelően a gyerekeknek ezernyi játékos, kézműves foglakozást szerveznek, és nem maradnak el a hagyományőrzők bemutatói sem.   

 Július 9-én első alkalommal rendezik meg a MAVAMSZ Veterán Hegyi Felfutó Menetpróba Országos Bajnokság III. futamát a Gulf & Molnár Órás kupáért. Erre az eseményre is szeretettel várnak minden veterán jármű tulajdonost és érdeklődőt. 

S ha már Bükkszék az úticél, a helyi fürdőben való csobbanás kihagyhatatlan. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában