Gyermekeknek

2023.08.21. 10:09

Állati Jó Tábort szerveznek a szurkolók a Tisza-tónál

Tábort szerveznek az állatvédők a polgármester kérésére.

Szabadi Martina Laura

Első komoly megbeszélésüket tartották Tiszafüreden, a jövő évi táborról

Forrás: Szurkolók az Állatokért Alapítvány/Facebook

– Rengeteg pozitív és bátorító üzenetet és konkrét megkeresést kaptunk a “Állati Jó Tábor” kapcsán. Első komoly megbeszéléseinket múlt kedden tartottuk Tiszafüreden. – tette közzé a Szurkolók az Állatokért Alapítvány.

– Meghívást kaptunk Ujvári Imre polgármester úrtól és nagyon kedves feleségétől Évától, hogy elkezdjük összerakni a jövő évi nyári tábort. Megbeszélésünket az Öreg Halász Étteremben tartottuk egy isteni finom ebéd elfogyasztása mellett. Ők fogják majd a tábor lakóinak élelmezését ellátni. Majd megnéztük a Albatrosz-Kemping-Tiszafüred faházait, ahol a gyerekek szálláshelye lesz. Utána megnéztük a kikötőt is, és elvittek minket egy csodálatos csónakázós kirándulásra. Szervezzük és logisztikázzuk már a lehetséges helyi és közeli programokat, hogy minél színvonalasabb legyen majd a tábor. Köszönjük a lehetőséget, a bizalmat, és a fantasztikus ebédet, igyekszünk hogy ismét a legjobbat nyújtsuk. – írták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában