Jótékonyság

2023.08.31. 16:04

Duplázza a tétet a jótékony sportoló, esélyt adva a beteg recski kisfiú gyógyulására

A kánikulában sem adta fel, már több mint 2,5 millió forintot futott össze, de magasabb összegre tör Nádudvari Péter.

Molnár Helga

Péter folytatja, még többet fut, hogy még többet segíthessen

Forrás: Beküldött fotó

Összegyűlt a kétmillió forint, amely Nádudvari Péter kampányának eredeti célja volt, így a jótékony sportoló már dupla annyit szeretne „összefutni”, hogy az agydaganattal küzdő recski Szabó Marci nemcsak egy, hanem két részére is kijuthasson annak a németországi kezeléssorozatnak, amely a gyógyulás egyetlen reményét jelenti számára. A hatéves kisfiúnak valószínűleg még hosszú ideig kell Kölnbe járnia, hogy legyőzze a betegségét.

Nádudvari Péter – akinek a gyűjtése jelenleg 2 millió 572 ezer 541 forinton áll – az első beígért futását már teljesítette: két hete 50 kilométert futott otthonától a Hortobágyi halastóig a pokoli kánikulában.

A 39 éves férfi már a legnehezebb vállalására készül, amely során egy októberi hétvégén a debreceni Nagytemplomtól Kékestetőre fut el, összesen 160 kilométert megtéve. A jótékony sportoló a futott kilométereit azért bocsátja áruba, hogy az agydaganattal küzdő kisfiú folytatni tudja azt a németországi kezeléssorozatot, amely az egyetlen esélye a gyógyulásra.

– Marci már több éve jár Kölnbe évente kétszer, és valószínűleg még sokáig szüksége lesz az ottani terápiára. Köszönöm mindenkinek, aki valamilyen formában támogatja a kezdeményezésem, nagyon örülök, hogy ennyien a kisfiú mellé álltak. De a legboldogabb akkor leszek majd, ha néhány év múlva arról tudok beszámolni, hogy Marci barátom teljesen meggyógyult. Azért, hogy ez valóra váljon, kérek mindenkit, hogy tetszőleges áron fogadjon örökbe egy kilométert a hortobágyi futásomból – kéri Péter.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában