Jótékonyság

2023.08.25. 09:52

Péter a tűzforró Hortobágyon futott kilométereit is árulja a recski Marci gyógyulásáért + videó

A jótékony sportoló kéri, hogy továbbra is fogadják örökbe a kilométereit, hogy a kisfiú kijuthasson a németországi kezeléssorozatának következő részeire, ugyanis Marcinak még valószínűleg hosszú ideig kell Kölnbe járnia, hogy teljesen meggyógyuljon.

Heol.hu

Nádudvari Péter futás közben

Forrás: Beküldött fotó

Portálunkon is többször hírt adtunk róla, hogy a debreceni gyógypedagógus és jótékony sportoló, Nádudvari Péter teljesítette vállalása első részét az ötéves, agydaganattal küzdő Szabó Marciért: előző héten 50 kilométert futott otthonától a Hortobágyi halastóig a pokoli kánikulában.

A szerkesztőségünkhöz eljuttatott csütörtöki közleményből kiderült, hogy a 39 éves férfi már a legnehezebb vállalására készül, amely során egy októberi hétvégén a debreceni Nagytemplomtól Kékestetőre fut el, összesen 160 kilométert megtéve. A jótékony sportoló a futott kilométereit azért bocsátja áruba, hogy az agydaganattal küzdő kisfiú folytatni tudja azt a németországi kezeléssorozatot, amely az egyetlen reményt jelenti számára a gyógyulásra.

– Marci már több éve jár Kölnbe évente kétszer, és valószínűleg még sokáig szüksége lesz az ottani terápiára. Köszönöm mindenkinek, aki valamilyen formában támogatja a kezdeményezésem, nagyon örülök, hogy ennyien a kisfiú mellé álltak. De a legboldogabb akkor leszek majd, ha néhány év múlva arról tudok beszámolni, hogy Marci barátom teljesen meggyógyult. Azért, hogy ez valóra váljon, kérek mindenkit, hogy tetszőleges áron fogadjon örökbe egy kilométert a hortobágyi futásomból – kéri Péter.

Az emlékezetes teljesítésről kisfilm is készült a kezdeményezés médiatámogatója, a T5 Media Agency jóvoltából. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában