Becsengetés előtt

2023.08.26. 17:02

Három új első osztállyal kezdik a tanévet Pétervásárán

Pétervásárán a Tamási Áron Általános Iskolában több mint négyszáz diákkal, zökkenőmentesen indulhat a tanév.

Barta Katalin

A péterkei iskolában minden adott a zökkenőmentes oktatáshoz

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Az észak-hevesi térség körzetközponti általános iskolájában minden készen áll a becsengetésre, s az iskolakezdésre. Braun Péter, a Pétervásárai Tamási Áron Általános Iskola igazgatója portálunk érdeklődésére elmondta, hogy szeptember 1-jén reggel nyolc órakor lesz a tanévnyitó ünnepség. A most kezdődő tanévben több mint négyszáz diák ül be az iskolapadokba. 

Nagy örömükre szolgál, hogy idén is rengetegen gondolták úgy, hogy tanulmányaikat itt kezdik meg. A magas létszám lehetővé tette azt is, hogy ismételten három első osztályt indíthassanak. Az osztályok kialakításánál igyekeztek maximálisan figyelembe venni a szülői kéréseket, preferenciákat. 
A végleges besorolásról az iskola titkárságán lehet érdeklődni a 36/568-000-ás telefonszámon vagy személyesen, munkanapokon reggel nyolctól délig. 
Megtudtuk azt is, hogy elegendő, elhivatott pedagógus van az intézményben. Az ének-zene és fizika szakos tanárt hiába kerestek, így ezeket a feladatokat helyettesítéssel oldják meg.

Az elmúlt évek nagyszabású korszerűsítési munkáinak köszönhetően minden adott a zökkenőmentes oktatáshoz. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában