Jól mulattak

2023.08.17. 11:00

Íjászkodtak és állatokat is simogattak a káli nomád tanyán a napközis tábor diákjai

Elkezdődött a káli iskola napközis tábora. Első nap megnézték, milyen az élet egy nomád tanyán.

Fekete-Vadászi Erika

A gyerekek jól érezték magukat a tanyán

Forrás: Káli Gárdonyi Géza Katolikus Általános Iskola/Facebook

Ahogy arról nemrégiben beszámoltunk, van mesebeli nomád tanya Kálban, ahol a tulajos kedvesen fogadják a hozzájuk érkezőket, akik szeretnék megnézni, hogyan is élnek, vagy megsimogatnák az állataikat, esetleg megtanulnának íjászkodni. 

Ahogy azt Gonda Mária és Szalmás Sándor elmondták, rendszeresen érkeznek is hozzájuk gyerekek, s mindannyian élvezik az ott töltött időt. 

Ezúttal a Káli Gárdonyi Géza Katolikus Általános Iskola napközis táborának diákjai látogattak el a tanyára. Most kezdődött ugyanis a táboruk, s az első napra ezt a programot választották, számoltak be róla a közösségi oldalukon

– Az iskolánk és a Füzesabony-Szihalom Szociális, Család- és Gyermekjóléti Központ által szervezett napközis tábor első napja kézműveskedéssel indult, majd ebéd után ellátogattunk a káli Nomád Tanyára, ahol a gyerekek állatokat simogathattak, ostort pattogtathattak, íjászkodhattak – részletezték. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában