2023.08.21. 19:55
Nincs egyszerű recept a sikerhez az egri vendéglátós szerint
Mi kell ahhoz, hogy valaki fiatal kora ellenére sikerre vigyen egy vendéglátóhelyet? Mivel kell szembenéznie ma annak, aki éttermet üzemeltet?
Dobos György a Bodega étterem tulajdonosa
Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap
Az elmúlt évek jól példázták, a sorra érkező akadályok ellenére Dobos György egy olyan éttermet hozott létre családjával együtt, ami a street food jellegét tekintve akkoriban még ugyan újdonság volt, mára azonban Eger egyik meghatározó éttermévé vált.
A siker receptjéről, a vendéglátás jövőjéről is kérdeztük az étterem tulajdonost legújabb podcast adásunkban.
Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!
Heol.hu podcast
- Kibontottuk a Szentlélek ajándékait Czibere Zsolt atyával
- Egri vendégségben a Magyar Diáksport Szövetség elnöke
- Ha valami gyanús, inkább ne vásároljunk
- Jubileumi koncertre készül az egri egyetem főiskolai docense
- Új-zélandi borászatoknál szerezne tapasztalatot a fiatal egri borász