EKKE

2023.08.16. 12:20

Új vezető a történelemtudományi intézet élén Egerben

Változás történt az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen.

Heol.hu

Dr. Kristóf Ilona és dr. Pap József

Forrás: Eszterházy Károly Katolikus Egyetem

Augusztus 1-től dr. Kristóf Ilona igazgatja rektori megbízás alapján a Történelemtudományi Intézetet. Dr. Pap József 10 éves működés után felmentését kérte az intézetigazgatói feladatok alól. Ezt követően az oktatás mellett elsősorban a tudományos kutatással szeretne foglalkozni – írta az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem hivatalos honlapján

Az is kiderült, hogy az elmúlt 10 évben alapvetően megújult a Történelemtudományi Intézet és a Történelemtudományi Doktori Iskola. Számos hazai és nemzetközi kutatásba kapcsolódtak be az intézet oktatói. Fontos konferenciákra került sor és több kiadványsorozat indult el. Az intézet sikerrel integrálta a kulturális örökség tanulmányok és az angol nyelvű nemzetközi tanulmányok szakokat. A tudományos és oktatási sikerek alapján az EKKE Történelemtudományi Intézete megkapta a Kiváló Akadémiai Kutatóhely címet.

Az egyetem honlapján megköszönték dr. Pap Józsefnek az eddigi munkáját és sok sikert kívánnak dr. Kristóf Ilona új intézetigazgatónak!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában