Petíció

2023.09.21. 18:39

A WHO korlátozni akarja az országok szuverenitását a Mi Hazánk szerint, aláírást gyűjtenek Egerben is

A Mi Hazánk mozgalom petíciót indított, mert szerintük nem szabad aláírnia a kormánynak a WHO pandémiaszerződését.

Szabadi Martina Laura

Dr. Pápai Ákos a sajtótájékoztatón

Forrás: Szabadi Martina Laura/Heves Megyei Hírlap

– WHO próbálja az országok szuverenitását, a polgárok szabadságjogait korlátozni – mondta dr. Pápai Ákos a Mi Hazánk Mozgalom vármegyei elnöke, egri önkormányzati képviselő csütörtökjn sajtótájékoztatón. Közölte, a mozgalom petíciót indított, hogy a magyar kormány ne írja alá a WHO pandémiaszerződését.

– Ez esetben ugyanis például kijárási tilalmat rendelhetnek el, személyre szabott utazási korlátozásokat, illetve oltások beadatását is elrendelheti anélkül, hogy a magyarok által megválasztott személyeknek bármilyen beleszólása lehet. Ez a globalizáció újabb diktatorikus megnyilvánulása. Már 12 ezer aláírás összejött, de ennél jóval több lehet hiszen folyamatos a gyűjtés. Májusban várható a szerződés aláírása, eddig fogják gyűjteni az aláírásokat online és papír alapon - közölte. Egerben az Almagyar utca 1. szám alatt, a helyi pártirodában lehet aláírni kedden és csütörtökön 9 és 13 óra között, délután 15 óra és 18 óra között. Mint mondta, minden hónap első péntekén 16 és 18 óra között is itt tartja egyik képviselői fogadóóráját.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában