Szőlő és bor

2023.09.07. 09:25

Eluralkodott a szüreti hangulat Feldebrőn, készülnek a fesztiválra

Feldebrőn már készülnek a közelgő Hárs-Szüreti Fesztiválra, amit szeptember 16-án rendeznek meg a sportpályán. A szüreti hangulathoz kapcsolódó, új és látványos dekorációt is elhelyeztek a faluban.

Fekete-Vadászi Erika

A szüreti időszakhoz passzoló, új dekorációs elemek jelentek meg a faluban, ahol már eddig is különféle látványos díszítés volt megfigyelhető. A helyi könyvtár Facebook-oldalán osztották meg az új elemeket. Boros korsó, szőlővel teli kosár, és egy gyönyörű kilátást biztosító, Mátrára "néző" ablak is készült nemrégiben. Így Feldebrőn járva mindenkinek vidámabb lehet a napja. 

A közelgő Hárs-Szüreti Fesztiválra is felhívják a figyelmet a falu több pontján. Szeptember 16-án 10 órától kezdődnek a programok a sportpályán. Színpadra lépnek többek között helyi és környékbeli hagyományőrző csoportok, lesz főzőverseny és retro diszkó is. Természetesen a már hagyományosnak számító, látványos szüreti felvonulás sem maradhat ki a napból. Ezen kívül ugrálóvár, rodeó bika, csillámtetoválás és karikatúra készítés is színesíti majd a fesztivált. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában