Közösség

2023.09.04. 18:00

Ismert egészségügyi dolgozó lett Lajosváros csillaga

Egymás portékáit kóstolták, felhőtlenül töltötték a vasárnapot a lajosvárosiak.

Heol.hu

Ifj. Sós Tamás és Szentendreiné Erdős Jolán

Forrás: Ifj. S

Szentendreiné Erdős Jolán egészségügyi szakasszisztens kapta a legtöbb szavazatot vasárnapig, így ő lett Lajosváros Csillaga idén. Ifj. Sós Tamástól, a körzet képviselőjétől Varga Miklósnétól, az Egri Egészség- és Környezetvédő Egyesület elnökétől vette át a díjat. A képviselő közösségi oldalán is gratulált a nyertesnek, illetve a másik két jelöltnek a helyiek által jól ismert Nádor Andrásnénak, aki a lajosvárosi templomkert melletti, Nádor fagylaltozó tulajdonosa és  Gonda Lászlónak, aki az IQ Pont középiskola tanára, és az Egri Zenészek Egyesület elnöke.

Az eseményen az Egri Egészség- és Környezetvédő Egyesület és az Egri Zenészek Egyesülete megújították évek óta működő együttműködési megállapodásukat.

– Szoros volt a verseny, sok szavazat érkezett, nagy volt az érdeklődés. Habár csak egy győztest hirdettünk, mindhárom jelölt megérdemelte volna a címet közösségi munkájáért – osztotta meg portálunkkal a vasárnapi közösségi napról a képviselő.

Szűréseken is részt vehettek a helyiek, a szórakozni vágyókat pedig térzene, gyermekprogramok, népi játszótér várta valamint hazai termelők, árusok portékáit is megvásárolhatták az egri városrész lakói.

– Volt olyan lajosvárosi család, akik a saját lekvárjukat kóstoltatták, volt aki gyógynövényeket árult. Több százan részt vettek a közösségi napon, a gyerekeknek nagyon élvezték a nekik szervezett programokat. A szűrőprogramoknak is nagy sikere volt, ami nagy öröm, hiszen így sikerült közelebb hozni az idősebbekhez. Az egri civilszervezetek sokat segítettek, én például a színpad bontásában is közreműködtem. Az egész nap igazi közösségi munka volt – fogalmazott Sós Tamás. Felléptek a Kertvárosi Óvoda Gyermekkert Tagóvodájának csoportjai és térzenét adott az Egri Zenészek Egyesületének képviseletében Gonda László (zongora) és Tuza Tamás (trombita).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában