Útkeresés

2023.10.04. 09:00

Boldognak lenni szabad és lehetséges, ezt tanítják az egri filozófiai iskolában

Újra indulnak az őszi kurzusok Egerben az Új Akropoliszban.

Barta Katalin

Hogyan válhatunk boldogabbá, jobbá és erősebbé? Mi kell egy jó közösséghez? Hogyan alakíthatjuk a jövőt? Ezekre a kérdésekre találhatnak választ azok, akik Egerben az Új Akropolisz Filozófiai Iskola szerdán este hét órakor kezdődő új kurzusára ellátogatnak. Hetente egy alkalommal találkozhatnak az érdeklődők a Törvényház utcában, ahol az élet lényeges kérdéseit igyekeznek körüljárni klasszikus filozófusok gondolatai, tanításai nyomán. A csoporthoz csatlakozni az első három alkalommal lehet, október 4.-én, október 11.-én, és október 18-án szerdán este hét órától. Aze előadás és beszélgetéssorozat ugyan havidíjas, ám az első  az első alkalom mindenki számára díjmesntes.  Ekkor ki-ki eldöntheti, hogy rászánja- e idejét, figyelmét egy teljesebb, örömtelibb életre. 

Jelentkezni és plusz információhoz jutni a https://www.ujakropolisz.hu/filozofia oldalon lehet, de írhatnak is az [email protected] címre. 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában