Mindenszentek

2023.10.29. 14:28

Hosszabban lesznek nyitva mindenszentek alkalmából a gyöngyösi temetők

Meghatározott időben a mozgáskorlátozottak autóval is behajhatnak a sírkertekbe.

Szabó István

Több idő lesz meglátogatni Gyöngyösön az elhunyt szeretteinket

Forrás: Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

A gyöngyösi Városgondozási Zrt. hivatalos weboldalán tájékoztatott a városi temetők mindenszentekhez kapcsolódó nyitva tartásáról. Eszerint a gyöngyösi temetők

- október 29-én reggel 7 órától 21 óráig,

- október 30-án és 31-én reggel 7 órától 20 óráig,

- november 1-én reggel 7 órától 21 óráig,

- november 2-án és 3-án reggel 8 órától 17 óráig,

- november 4-én és 5-én reggel 7 órától 21 óráig 

tartanak nyitva.

A Városgondozási Zrt. október 28-29-én, november elsején, valamint november 4-én és 5-én egyaránt reggel 8 és 12 óra között, az ünnepekre való tekintettel szabad bejárást biztosít a gépjárművel érkező mozgáskorlátozott igazolvánnyal rendelkező látogatók részére Gyöngyösön a Felsővárosi-, a Közép- és az Alsóvárosi temetőkbe. Ezeken a napokon kizárólag mozgáskorlátozott igazolvánnyal lehetséges gépjárművel behajtani, emeli ki a közleményében a városgondozás.

A városgondozás arról is hírt adott, hogy november elsején a Felsővárosi Plébánia ünnepi misét tart a Felsővárosi temető kápolnájában 16 órai kezdettel. A Temetőgondnokság ünnepi ügyelete október 28-án és 29-én, november elsején, illetve november 4--n és 5-én reggel 7 és 15 óra között áll rendelkezésre.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában