Halloween

2023.10.28. 13:54

Lidérc Ramazuri volt a Forrásban + fotók

A gyermekeknek egy rettentő jó Halloween buliban volt részük.

Hornyák Réka

Jelmezes gyerekek a Lidérc Ramazurin.

Forrás: Gál Gábor / Heves Megyei Hírlap

Családi Halloween bulit szervezett az Egri Kulturális és Művészeti Központ, pénteken délután. Az eseményen a kicsiknek és a nagyoknak is készültek programokkal. A boszorkányok, a szellemek és minden jelmezes gyerkőc egy kicsi rettegéssel és sok-sok nevetéssel ünnepelt együtt. 

A programok közt szerepelt a Lényelőállító műhely, ahol kézműveskedhettek a résztvevők, akik azonban igazi rettegésre vágytak választhatták a kísértetszobát. Volt aktív programok, mint a Szörnyenjó táncoltató, de akik pihenni szerettek volna, azoknak készültek pillecukor sütögetéssel és szörnyállatkerttel is. 

Az est fénypontja azonban a tökszépségverseny és a rémjelmezverseny volt. A gyerekek izgatottan várták, hogy melyikőjük töklámpása és jelmeze nyeri majd el a zsűri tetszését. Az otthon elkészített töklámpásokat bármilyen technikával el lehetett készíteni, így sok, különböző nevezett érkezett. Ezen versenyek nyerteseit az esti díját ceremónián hirdették ki, zárásként pedig Kovácsovics Fruzsina Hidegrázó koncertjében volt részük a jelenlévőknek. 

Várakozás a töklámpás versenyen.
Várakozás a töklámpás versenyen. 
Forrás: Gál Gábor / Heves Megyei Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában