Adomány

2023.11.23. 11:46

Jótékonykodó testépítők Hatvanban: a Lesznai-iskolát segítik

Már gyűlnek az adományok a hatvani Kóter Gym elnevezésű edző-és fitneszteremben. A Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közösen szervezett jótékonysági akció célja a Lesznai Anna Módszertani Intézmény támogatása.

Tari Ottó

Az izmos mellkasok érző szíveket takarnak

Forrás: Kóter Gym & Crossfight Aréna/Facebook

Az adományozóktól főleg játékokat várnak, de bármilyen ajándékot elfogadnak, ami boldoggá teheti a rászoruló családokat – nyilatkozta Rozmaring Péter, a Kóter Gym tulajdonosa. Hozzátette, a felajánlásokat az edzőteremben gyűjtik december másodikáig, s a kezdeményezést közös programmal zárják majd.

– Minden évben szervezünk jótékonysági rendezvényt edzőtermünkben. Idén ismét a Magyar Máltai Szeretetszolgálat hatvani kirendeltségének szeretnénk segíteni, és a rászoruló gyerekeknek gyűjteni egy kis játékot. Az edzőterembe járók nagyon segítőkészek, ennek is köszönhető, hogy minden ilyen akciónk sikeres. A zárórendezvényünkön ezúttal is jelen lesz két testépítő: Lantos Johnny és Szabó László érkezik majd Hatvanba, akik edzést tartanak, illetve interaktív beszélgetésen vesznek részt december másodikán 13 órakor. Addig várjuk a felajánlásokat is – részletezte.

Rozmaring Péter elmondta, hogy az adománygyűjtési akcióhoz az edzőteremben tevékenykedő NoComment hip-hop tánciskola, valamint Silkó Rebeka társastánc csoportja is csatlakozott. Az összegyűjtött ajándékokat december 14-én adják át.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában