Segítség

2023.11.18. 09:15

Kényelmes körülmények között gyógyulhat a májátültetésen átesett tarnabodi kisfiú

Egy cég olyan lakást biztosított számukra, ahol kényelmesen elérhetik a gyógyuláshoz szükséges eszközöket.

Heol.hu

A kisfiú és anyukája kényelmes körülmények között vannak

Forrás: Ripost/Beküldött fotó

Mint a napokban írtunk róla, megműtötték a tarnabodi daganatos kisfiút, Patrikot, akinek édesanyja volt a donora. A műtét sikeres volt, a kisfiú és édesanyja jól vannak. Mint korábban írtuk, a műtétre azért volt szükség, mert a kisfiú máján három hónapos korában két gócot fedeztek fel, ami odáig fajult, hogy a gyermeknek májtranszplantációra volt szüksége.

– Ezúton szeretnénk jelezni, hogy – osztozva a család örömeiben és terheiben – az MR Lakásalap Nkft. készséggel járult hozzá az anyuka és gyermeke budapesti lakhatásának megoldásához, biztonságos, nyugodt és kiszámítható feltételeket biztosítva ezzel a család számára, különösen a rehabilitáció idejére - nyilatkozta portálunknak az MR Lakásalap Nkft. társadalmi kapcsolatokért és kommunikációért felelős vezetője, Sass Gyula Levente.

Mint ismertette, társaságuk – a Magyar Református Szeretetszolgálat és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapította Lakásalap –, küldetésének megfelelően, lakhatási megoldásokkal igyekszik támogatni a lakhatási krízishelyzetbe került embereket.

A kis Patrik Noel és anyukája jelenleg egy, a Lakásalap tulajdonában lévő, kényelmes lakásban lakhat, így könnyebben elérhetőek számukra a szükséges orvosi ellátások, és biztonságban tervezhetik a jövőjüket. A számukra biztosított konstrukció az egyéni élethelyzetükhöz igazodik, a piaci lehetőségeknél lényegesen jobb, vállalható és fenntartható feltételeket biztosít - fogalmazott.

A lakás berendezését és számos más használati eszközt a Lakásalap az alapítók és magánszemélyek adományaiból biztosította. A feltételek kialakításához a Lakásalap munkatársai önkéntes munkával járultak hozzá. A Lakásalap, illetve az alapító Református Szeretetszolgálat és Máltai Szeretetszolgálat folyamatosan nyomon követi, és figyelemmel kíséri a család helyzetét, szükség szerint tovább támogatva a kis Noel gyógyulását - tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában