Csapadék

2023.11.06. 13:30

Máris javítani kellett a felújított utcát Selypen

Selypen fel kellett szedni néhány négyzetméter aszfalton a Temesvári utca nemrég felújított burkolatát. Az aszfaltréteget néhány órán belül helyreállították.

Tari Ottó

Három helyen kellett kijavítani az aszfaltot, a munkálatokat már hétfőn elvégezték

Forrás: Tari Ottó/Heves Megyei Hírlap

A lőrinci önkormányzat a múlt hónapban újíttatta fel a selypi városrészen az általános iskola utcáját. A szemre tetszetős beruházás azonban csak az első jelentősebb csapadékozásig bírta, Viczián Attila, a kivitelező képviselője szerint azonban ez nem az ő hibájuk.

Ottjártunkkor meggyőződhettünk arról, hogy az út mentén nincs szikkasztó-vagy vízelvezető árok, az egyik problémás rész viszont annál az aknánál található, amely már nem a felújított Temesvári, hanem az arra merőleges Kinizsi utca torkolatánál található, amit nem érintett a felújítás. Ezt tették most rendbe a munkások. Illetve azt az Árpád útra vezető szakaszt is, ahol a kivitelező állítása szerint az arra közlekedők nem várták meg, hogy az aszfalt megkössön, hanem a tiltó táblákat és a szalagot eltávolították, majd ráhajtottak a forró felületre, amely így eldeformálódott.

Miután az állampolgárok jelezték a problémát, a kivitelező az ominózus három helyen rendbe tette a burkolatot. A javítás az önkormányzatnak nem jelentett pluszkiadást – tájékoztatott Víg Zoltán polgármester.

Az esőzés gondot okozott Markazon és Recsken is.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában