Modern Városok Program

2023.11.07. 19:25

Mirkóczki felelőssége is az elbukott 5 milliárd forint Pajtók Gábor szerint

Pajtók Gábor országgyűlési képviselő szerint a visszafizetési kötelezettséggel kapcsolatban nem kerülhető meg Mirkóczki Ádám felelőssége.

Szabadi Martina Laura

Abban, hogy Egernek 5 milliárd forintot vissza kell fizetnie, nem kerülhető meg Mirkóczki Ádám felelőssége! – tette közzé Facebook oldalán dr. Pajtók Gábor, Eger és térsége országgyűlési képviselője.

Mint ahogy arról már beszámoltunk, a Modern Városok Program (MVP) leáll, az erre szánt források pedig visszakerülnek a központi költségvetésbe. Nem lesz Nemzeti Vízilabda és Úszóközpont például.

– Jól mutatja ezt, hogy a több mint 23 éve működő Bitskey Uszoda felújítását célzó felmérési dokumentáció és döntés előkészítő tanulmány elkészítésére az elmúlt 4 év alatt nem született megállapodás. Magam részéről mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy Eger a legkisebb érdeksérelmet szenvedje el a kialakult helyzetben – fűzte hozzá dr. Pajtók Gábor.

Az MVP hírekkel kapcsolatban korábban portálunk megkereste Mirkóczki Ádám polgármestert aki azt nyilatkozta, szerinte az állami szervezetek miatt nem lett semmi több beruházásból, vélhetően erre is reflektál az országgyűlési képviselő posztja.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában