Igazgatási szünet

2023.12.21. 09:45

A halaszthatatlan ügyeket az ünnepi időszakban is intézik Gyöngyösön

Születés és halálozás esetén szerdánként lesz ügyintézés a polgármesteri hivatalban.

Szabó István

A gyöngyösi városháza épülete

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

December 18-tól 2024. január 5-ig igazgatási szünetet rendelt el a képviselő-testület a Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatalban. A városháza tájékoztatása szerint ebben az időszakban a hivatal zárva tart, az ügyfelek sem személyesen, sem telefonon nem tudják ügyeiket intézni. A halaszthatatlan anyakönyvi ügyek – születések, halálesetek – intézésére azonban lehetőség lesz a szerdai napokon, azaz december 20-án, 27-én és 2024. január 3-án, minden esetben reggel 8-tól 12 óráig, de kizárólag telefonon történő előzetes bejelentkezés alapján. Az anyakönyvi ügyintézésre előzetesen bejelentkezni a szerdai ügyfélfogadást megelőző keddi napon reggel 8 és 12 óra között lehet a 70/334 7812-es telefonszámon.

A városháza közleményében arról is hírt ad, hogy az első ügyfélfogadási nap 2024. január 8-án lesz. A közterület-felügyelet ugyanakkor a leállás ideje alatt is elérhető a 70/866 9555-ös szolgálati telefonszámon. A városháza köszöni az ügyfelek megértését.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában