Évbúcsúztató

2023.12.24. 10:12

Évzáró estet tartott a Gyöngyös Város Barátainak Köre

Igényes zene hallgatásával, hangulatos beszélgetéssel, finom falatokkal zárták az évet.

Szabó István

A gyöngyösi baráti kör óévbúcsúztatója a Mátra Múzeumban

Forrás: Kalocsai Noé

A gyöngyösi Mátra Múzeum csodás helyszínén évzáró adventi ünnepséget tartott pénteken Gyöngyös Város Barátainak Köre, adta hírül portálunknak dr. Bekecs Andrea, a baráti kör elnöke.

– Tagtársunk, Csonka Zsuzsanna művésznő kiváló érzékkel választotta ki a tehetséges Hunyadi Donatellát és Nemes Tibort, akik az igényesen összeállított zeneműveket az ünnepi hangulathoz méltóan adták elő, a Korsós Róbertéknek köszönhetően karácsonyi hangulatot idéző Mátra Múzeumban. A szorgos kezek berendezték, feldíszítették a helyszínt, a vendégek hozzájárultak a saját maguk által készített süteményekkel és egyéb finomságokkal ahhoz, hogy az előadás után egy hangulatos beszélgetéssel barátaink között tekintsünk vissza az idei évre, és tervezzük a jövő évet. Az  újonnan választott elnökség képviseletében ezúton kívànunk áldott békés ünnepeket! – részletezte dr. Bekecs Andrea. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában