Véradás

2023.12.06. 07:53

Hatvanban is szervez véradást a MÁV

Az országban 14 helyszínen várják a donorokat december 8-án, köztük Hatvanban is.

Heol.hu

Forrás: Shutterstock

A MÁV-VOLÁN-csoport a Vasutas Országos Közművelődési és Szabadidő Egyesülettel (VOKE), a Magyar Vöröskereszttel és az Országos Vérellátó Szolgálattal együttműködve 17. alkalommal szervezi meg a MÁV-VOLÁN-csoport Országos Véradó Nap programot.

A MÁV hivatalos honlapján adott tájékoztatást arról, hogy december 8-án országosan 14 helyszínen, Békéscsaba, Budapest, Debrecen, Dombóvár, Hatvan, Kaposvár, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely településeken várják a véradás egészségügyi feltételeinek megfelelő munkatársakat a vállalatcsoport részéről, valamint természetesen utasokat és civil lakosokat, akik hozzájárulhatnak az ünnepek alatti kiegyensúlyozott és folyamatos vérellátáshoz.

Az esemény szervezői a szeretet ünnepének közeledtével az önzetlen segítségnyújtás fontosságára, az utasok és a közösségi közlekedésért dolgozók összefogásának jelentőségére szeretnék felhívni a figyelmet. Elég egy óra, hogy életet mentsünk, írták.

A hatvani véradás helyszíne a VOKE Liszt Ferenc Művelődési Ház lesz. Délelőtt 10 órától 14 óráig várják a váradókat.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában