Ki tehet róla?

2023.12.14. 06:55

Imádkozva haladnak át a 24-es út veszélyes szakaszán olvasóink Parádsasvár környékén

Évek óta életveszélyes a közlekedés Parádsasvár és Parád közötti 24. számú úton, az út fölé, és út felé dőlő fák, és vastag ágak miatt, írták levélben olvasóink.

Barta Katalin

Ezen a szakaszon összeszoruló gyomorral, imádkozva sietünk át, remegve attól mikor szakad ránk egy ág, egy fa - írta Jánosi Péter parádsavári olvasónk. Azt állítja, ez minden évben előfordul, elsősorban a sok esőzés és nagyobb havazások alatt, amit eddig szerencsésen vészeltek át. A minap már nem volt szerencséjük, az autóra zuhant egy faág. 
Amikor az illetékes erdészetet kérdezték, azt mondták, hogy a közútkezelőre tartozik, ők a felelősek. A közútkezelő pedig azt állította, hogy az erdészet a felelős a szakaszért. 

Olvasónk szerint évek óta dobálják a labdát egymásnak, és ennek a játéknak az úton közlekedők az elszenvedői. Vajon mikor, és ki fogja megszüntetni ezt az életveszélyes állapotot? Vagy meg kell még azt is várni, hogy ezen a szakaszon kereszt és koszorú igazolja félelmünket? Jó lenne, ha sürgősen eldöntenék, kinek kell rendben tartani ezt az útszakaszt, és aki a felelős, haladéktalanul szüntesse meg az életveszélyt!

Olvasónk panaszát, kérdéseinket megküldtük a Közútkezelő kommunikációs részlegére. Amint választ kapunk, közzétesszük. 

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap)
                                                   

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában