Már nagyon várják!

2024.01.23. 09:14

Akár pénteken kinyithat a nyolcvanasi kisposta Gyöngyösön

A Városgondozási Zrt. már az utolsó simításokat végzi a leendő postahivatalban, amely a tervek szerint január 26-án kinyithat.

Szabó István

Az utolsó simításokat végzik a kispostánál a nyitás előtt

Forrás: Dr. Szén Gabriella/Facebook

Január 26-ától újra lesz postahivatal Gyöngyösön a nyolcvanasi városrészben, közölte hétfőn a városháza. Közlésük szerint a 2022 novemberében bezárt kisposta önkormányzati fenntartásban, a postapartner program keretében nyit újra az Olimipia úton, az egykori zöldséges helyén.

A városháza közleményében emlékeztet arra, hogy a Magyar Posta Zrt. több száz postahellyel együtt 2022 novemberében függesztette fel két gyöngyösi postahivatal – a Szövetkezet úti és a mátrafüredi – működését. Az önkormányzat és a társaság megállapodásának köszönhetően a mátrafüredi kisposta 2023 elején újra kinyitott, miután az önkormányzat vállalta a szolgáltatási díj megtérítését. A Szövetkezet utcai postahivatalt azonban a Magyar Posta nem tervezte újranyitni, ezért a képviselő-testület úgy határozott, hogy az önkormányzat a postapartneri program keretében, a Városgondozási Zrt.-n keresztül indítja újra a szolgáltatást, aminek helyét az Olimpia út 8. szám alatt, az Iskola utcából nyíló bejárattal, a régi zöldséges helyén jelölték ki.

A városháza kiemeli, hogy a Városgondozási Zrt. már az utolsó simításokat végzi az üzlethelyiségben, amely a tervek szerint január 26-ától fogadja az ügyfeleket. Az új nyolcvanasi postahivatalt napi nyolc órában, két alkalmazottal működteti majd az önkormányzati tulajdonú társaság, áll a gyöngyösi városháza közleményében.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában