Touch me!

2024.01.07. 18:31

Samantha Fox egri koncertjén nem volt gond a hangosítással a szervező szerint

Ami nincs, az pedig ugye nem lehet se jó, se rossz, véli a szervező.

Molnár Helga

Samantha Fox a Dobó téren

Forrás: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

Idén új rendezvény követte az Eger Adventet, az Egri Forralt Bor Napok. Vendégül láthattunk hazai neves fellépők mellett egy világsztárt is, Samantha Foxot, a 80-as évek ikonikus énekesnőjét – írta közösségi oldalán Berényi Tamás, az Agria Film Kft. ügyvezetője.

Mint írja, kommentekre nem szokott reagálni, azonban most meglátása szerint meg kell, hogy védje a technikusi csapatot és Samanthát is.
– Többen írták, hogy rossz volt a hangosítás, ez nem helytálló, hiszen oldalt, és a szökőkút mögött már nem volt hangosítás. Ami nincs, az pedig ugye nem lehet se jó, se rossz. A megoldás további hangfalak elhelyezése lett volna, de őszintén szólva, nem gondoltuk, hogy még az Érsek utcában is állni fognak. Az a szerencse, hogy az utolsó pillanatban rendeltünk egy ledfalat a szökőkúthoz, így látható volt a produkció – részletezi.

Kiemelte, mindezek ellenére hatalmas show volt, Samantha nagyon oda tette magát, dinamikus volt, próbált kommunikálni a közönséggel.
–Összességében nem sok város mondhatja el magáról, hogy egy világsztár lépett fel a főterén a téli szünetben és, hogy ott kaphatók a legfinomabb forralt borok! Nem véletlen, hogy városunk jó hírét vitte az RTL Klub, a TV2, az M1 és a HírTV is. Kell ennél több?

A soha nem látott méretű tömeg pedig azt igazolja, hogy az emberek kíváncsian jöttek ki megnézni egy olyan fellépőt, akiért rajongtak és a plakátjával volt tele minden üzlet és lakás. Van igény az ilyen jellegű programokra – zárta bejegyzését.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában