Vallomások

2024.02.04. 17:00

Eltévedt a havas erdőben Tóth Gabi és családja – Hatvanban mesélt az életéről + videó

Tóth Gabi énekesnő, Szabó Zsolt országgyűlési képviselővel beszélgetett a Hatvani Polgári szalon vendégeként. Gyermekkoráról, a tehetségkutatókról, kulisszatitkokról és a gyermeknevelésről is vallott.

Heol.hu

Szabó Zsolt országgyűlési képviselő vendége volt Tóth Gabi a Hatvani Polgári Szalonban

Forrás: Szabó Zsolt/Facebook

A Hatvani Polgári Szalon legutóbbi vendége volt Tóth Gabi énekesnő, Szabó Zsolt országgyűlési képviselővel beszélgetett. 

Szabó Zsolt elsőként gyermekkoráról kérdezte, az énekesnő elmondta, Tapolcán nőtt föl, vidéken, gazdálkodó nagycsaládban.

– Olyan értékrendben nőttem föl, ami aztán később igazán fontossá vált, felnőtt koromra vált fontossá. Nagy családban, nagymamákkal, rokonokkal együtt éltünk, így is érzem magam biztonságban a mai napig – mondta.

Felidézte, egyszer családjával az erdőben kirándultak, ám hiába ismerték jól a területet a hófödte rengetegben mintha Narniába csöppentek volna. Mint mondta, persze a hitük nem hagyta cserben őket, hazajutottak a meleg családi fészekbe estére. Arról is beszélt, anyaként csodálatos az is, hogy kicsit újraélheti a gyermekkori élményeit.

– Istenadta adottságod van – fogalmazott Szabó Zsolt, majd megkérdezte, honnan jött a zene szeretete.

– Gyermekkoromban én azt hittem, mindenki tud énekelni, hiszen anya és apa is tudott – válaszolta, hozzátette, hogy felmenői között is sok művész akadt. Mint mondta, őt először igazán a táncművészet érdekelte, de az István a király rockopera mély hatással volt rá, mondhatni megvilágosodott tőle.

Elmondta, hogy a Megasztár előtt a fővárosban sem járt, kicsit ijesztő volt volt neki.

– Mint Zsákos Frodó: a megyéből elkerül egy sötét helyre és próbálja találni a biztonságot és a színeket. A tesóm egyébként sokkal könnyebben akklimatizálódott. Én egyből fel sem költöztem, inkább vonatoztam 4 órákat – mesélte.

Arról is beszél, hogy az első albumát 3 hét alatt kellett összerakni a semmiből, és arról is mesélt, hogyan forgatnak videoklipet és sokkal jobban szeret magyar dalokat énekelni.

Elmesélte, hogy mentoráltjaival is sokat foglalkozott, volt, hogy pénzt, ruhát adott nekik, Opitz Barbi például olyan volt mintha a fogadott lánya lenne.

– Ő egy nagyon tehetséges művész. Remélem majd visszatalál arra az útra, ahol ez megmutathatja, mert ez a stílus is nagyon szuper, de ő sokkal mélyebb csajszi, mint amit most látni belőle – fogalmazott.

Tóth Gabi elmondta, hogy már nagyon megválogatja, milyen felkérésre mond nemet, és szimpatikus volt neki, hogy a szalonban a médiakaraktere mögé tekintve, hétköznapi életéről, személyiségéről kérdezték.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában