Diákoknak

2024.02.11. 17:45

Jön az I. Egri Vitaverseny

A Városi Diáktanács és Egri Kulturális és Művészeti Központ szervezésében vitaversenyt rendeznek a Forrás Gyermek és Ifjúsági Házban Február 21-én 9 órakor.

Heol.hu

Az egri önkormányzat hivatalos Facebook-oldalán felhívást tettek közzé, miszerint - február 21-én 9 órakor a Városi Diáktanács az Egri Kulturális és Művészeti Központ közreműködésével a Forrás Gyermek és Ifjúsági Házban rendezi az I. Egri Városi Vitaversenyt, ahol a fiatalok megcsillogtathatják kommunikációs képességeiket.

- Ha úgy gondolod ügyesen vitázol, szeretsz és ki mersz állni a saját véleményedért, az érveléseddel a viták során pedig végül mindig neked van igazad, ne habozz, ezt a versenyt neked találták ki! Jelentkezni a diákönkormányzatot segítő tanároknál, a Google űrlap segítségével lehet! A szervezők arra kérnek minden jelentkezőt, hogy az esemény napján 9 órára érkezzen a helyszínre. A regisztráció egészen 9 óra 30-ig zajlik, ezt követi majd egy rövid megnyitó és a verseny - tették hozzá a bejegyzésben. 

(Főoldali képünk illusztráció, fotó: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában