Nagy buli volt

2024.02.10. 12:50

Pókemberek és vikingharcosok találkoztak Feldebrőn

Farsangi bált tartottak péntek este a Kápolnai Tarnavölgye Általános Iskola Feldebrői Telephelyén.

Fekete-Vadászi Erika

Farsangi bált tartottak a feldebrői iskolában pénteken

Forrás: Fekete-Vadászi Erika/Heves Megyei Hírlap

Nyakig benne vagyunk a farsangi időszakban, bálok és jelmezes bulik követik egymást mindenhol. Feldebrőn is megadták a módját az ünneplésnek, többszörösen is. Múlt hétvégén a felnőttek bújtak jelmezekbe, egy héttel később pedig, péntek este a helyi általános iskolát lepték el maskarások. 

Már hagyománynak számít, hogy a feldebrői intézményben megünneplik a farsangot. A tornataremben igazi karneváli hangulatot teremtettek a dekorációval pénteken, s ez alkalommal nem voltak csoportos produkciók, ám szinte minden kisdiák maskarát öltött, valamint több ovis és szülő is csatlakozott hozzájuk. 

Tündérek, királykisasszonyok, vikingek, és az állatkert majdnem összes lakója képviseltette magát a feldebrői bulin, annyira színes volt a felhozatal. Rendőrök, katonák és apácák is megjelentek a bulin, persze nem hivatalból, csak a móka kedvéért. A jelmezes kavalkád végén a Hattyúk tava egy jelenete is megelevenedett a feldebrői iskolában, majd táncház és disco vette kezdetét. Természetesen finom falatokból és értékes tombolanyereményekből sem volt hiány. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában