Utak

2024.03.21. 21:40

Elkezdődött a tavaszi kátyúzás Egerben + videó

A Hajdúhegyen, Felnémeten és a Belváros egyes részein már befejeződött az útkarbantartás. Jjelenleg az Északi, illetve a Szala városrészekben találkozhatnak javításokkal, melyek a közeljövőben a város más területein is folytatódnak.

Heol.hu

– Az elmúlt napokban Felnémeten, a Hajdúhegyen és a Belváros egyes részein fejeződött be az útkarbantartás, jelenleg az Északi és a Szala városrészben dolgoznak a munkagépek – írta a hivatalos Facebook oldalán az egri önkormányzat.

Minczér Gábor alpolgármester közösségi oldalán megosztott videójában arról számolt be, hogy az önkormányzat a tavalyi, valamint már az idei évben összesen, körülbelül 2 ezer négyzetméter terület kátyúzását végezte el és mint mondta, a munka a város számos területén folytatódik tovább a közgyűlés által meghatározott keretösszeg erejéig.

A Hajdúhegyen, Felnémeten és a Belváros egyes részein már befejeződött az útkarbantartás, jelenleg az Északi, illetve a Szala városrészben találkozhatnak javításokkal, melyek a közeljövőben a város más területein is folytatódnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában