Voks

2024.04.15. 16:15

Élhetőbbé tenné Tarnazsadányt Botos Péter Adrián

Függetlenként indul a választáson csapatával.

Molnár Helga

Botos Péter Adrián a 2024-es önkormányzati választások alkalmával megméretteti magát független polgármester-jelöltként csapatával együtt.

Élhetőbbé tenné Tarnazsadányt Botos Péter Adrián
Élhetőbbé tenné Tarnazsadányt Botos Péter Adrián
Forrás: Beküldött

– Eltelt lassan öt év alatt látva a településen arculatának alakulását, fejlődési tendenciáit azt gondoljuk, megújulásra van szükség minden téren. Szeretnék kapocs lenni a településen élő lakosok között a többségi társadalom és kisebb, valamint a fiatalabb-idősebb generáció irányából egyaránt. Szeretnék azon dolgozni, hogy együtt élhetőbb települést varázsoljunk csapatommal és lakossággal településünkből – közölte portálunkkal.

Mint mondta, szociális érzékenységük mellett csapata képzett, hiteles, tapasztalt településért tenni akaró emberekből áll. Fontos, hogy minden generáció képviselteti magát a csapatába.
– A szociális ügyek mellett legfőbb célunk a munkahely teremtés a kellő életszínvonal megteremtése érdekében, a közbiztonság fejlesztése a településen élők nyugalma érdekében, a köztisztaságé a környezet megóvása érdekében, az oktatás javítása a fiatalabb generáció jövője érdekében, s az infrastruktúra fejlesztése, a lakossági igények alapján a közösségi ház, az egészségház, a tornaterem csatorna hálózatának fejlesztése. Bízunk csapatommal abban, hogy a valódi tenni akarás mellett tudásalapú vezetés jön létre, s a fejlesztéseknek, valamint lakossági szemléletváltásnak köszönhetően felzárkóztatás tud megvalósulni a környező településekhez hasonlóan környezetünkben is. Ezért a szlogenünk is nem más: Mert nekünk fontos Tarnazsadány – emelte ki. 

Botos Péter Adrián már korábban megalapította a faluban a Közös Cél Egyesületet, mellyel mások mellett varrótanfolyamot szerveztek a helyieknek vagy Mikuláscsomagot osztottak.

Koczka Ferenc, a mostani polgármester még február elején közösségi oldalára feltöltött videójában bejelentette, bár elkötelezett volt a faluért, a polgármesteri évek és teendők sok időt vettek el családi életéből, így szavai szerint azt a döntést hozta, hogy idén már nem indul el vezetőnek, a családját helyezi a következőkben a fókuszba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában