Nem feledik

2024.04.23. 13:33

Túrával emlékeztek az egy éve elhunyt tűzoltóra

A napokban volt egy éve, hogy egy közlekedési balesetben elhunyt Mester Zsolt tűzoltó százados. Emléktúrán emlékeztek meg róla a kollégái.

Tóth Balázs

A Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján emlékezett meg az egy éve közlekedési balesetben elhunyt Mester Zsolt tűzoltó századosról. A 27 évesen elhunyt Katasztrófavédelmi Mobil Labor csoportvezetőnek számos hobbija volt, egyebek között kirándulni is szeretett. Szabadidejében részt vett a munkatársak által szervezett túrákon, szeretett a természetben időt tölteni családjával, barátaival. Emléktúrán tisztelegtek előtte.

Egerből és Gyöngyösről is érkeztek régi kollégák, hogy részt vegyenek az emléktúrán
Egerből és Gyöngyösről is érkeztek régi kollégák, hogy részt vegyenek az emléktúrán 
Forrás: Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Egy emléktúrán emlékeztek meg róla a napokban, amelynek az útvonala pontosan megegyezett azzal, amelyet egykor még Zsolttal együtt tettek meg. Egerből és Gyöngyösről is érkeztek régi kollégák, akik mind az iránta érzett tiszteletből és szeretetből vettek részt a közös programon. Síkfőkútról indult a húszfős csapat a Várkúti turistaházhoz, majd érintve a Kövesdi-kilátóhelyet, a Vasbánya-nyeregnél haladva közel tíz kilométer után megérkezett a csapat a kiinduló pontra. A turistaháznál az azóta megszületett kisfia, felesége és édesanyja is csatakozott a túrázókhoz. A pihenő mellett található emlékhelynél mécsest gyújtottak az emlékére. A túrán számos, Zsoltról szóló történetet megosztottak egymással a tűzoltók, felidézve a százados életvidám mosolyát. Emlékét örökké őrizni fogják.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában