Választás 2024

2024.05.17. 13:04

Pál Györgyék megoldást keresnének a belvárosi parkolási helyzetre

Sajtótájékoztatón fejtették ki, mi lehet a megoldás.

Heol.hu

Pál György, összellenzéki (DK, MSZP, Momentum, Párbeszéd- ZÖLDEK) polgármesterjelölt és a 6-os számú választókörzet képviselő-jelöltje Balla Péter tartott közös sajtótájékoztatót pénteken délelőtt az Egészségház utca belső parkoló részében. Balla Péter kifejtette, az Egészségház utca fontos része a körzetnek.

Pál György és Balla Péter sajtótájékoztatón kifejtette, hogy az Egészségház utca is fontos terület
Pál György és Balla Péter sajtótájékoztatón kifejtette, hogy az Egészségház utca is fontos terület
Forrás: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

– Legalább 10 éve nem volt erre érdemi felújítás. A célunk az, hogy ahogy a városban, úgy ebben a körzetben is rendet tegyünk. Teljes útburkolatfelújításra, és járda korszerűsítésre van szükség. A parkolási helyzet is megoldásra vár, hiszen a környéket erre a célra nem csak itt lakók használják. Valamilyen szabályozási rendszerrel találhatnánk erre megoldást – részletezte. Ehhez hozzátette, megválasztása esetén szorgalmazni fogja, hogy a képviselők ne parkolhassanak ingyen, használják a tömegközlekedést inkább. Azt is kifejtette, hogy a tömbbelsőben van egy kis park is, melyet közösségi térré lehetne alakítani.

Pál György hozzáfűzte, a legnagyobb gond, hogy az utóbbi öt évben nem volt gazdája a városnak, számukra viszont az a fontos, hogy Eger élhető város maradjon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában