Új könyv

2022.10.30. 06:53

A szerelemről is megmondja a tutit Csernus doki

A boldogság nem azonos a biztonsággal, és akinek nincs önbizalma, nem boldogul egyedül, csak a másikra vár, erre is kitér hamarosan megjelenő új könyvében dr. Csernus Imre.

HEOL

Már nyomják Csernus doki új könyvét

Forrás: Bencsik Ádám Békés Megyei Hírlap

Dr. Csernus Imre, az ismert pszichiáter új könyvel rukkol elő - írja a Beol.hu. A november 11-én megjelenő kötetben ismét egy különösen izgalmas kérdést, a párkapcsolatok témáját járta körül. Már a cím is érdekes, hiszen abban felcseréli a te és én udvariassági sorrendet.

– Ha a hagyományos „te és én” működne, akkor nem lenne ennyi probléma a párkapcsolatokban. Ez azonban így nagyon nem pálya, így körülbelül egy-másfél évvel ezelőtt jutott eszembe, hogy mi lenne, ha megcserélném a sorrendet. Tettem ezt azzal a céllal, hogy ha előbb megteremtem az ént, jól vagyok a bőrömben, nem ártok magamnak és másoknak, rendelkezni fogok egy olyan kisugárzással, ami feltűnik, illetve kitűnik, s így aki hozzám csapódik, feltehetően rendelkezik majd ugyanezzel a töltettel – mondta el portálunknak dr. Csernus Imre. Hozzátette, a klasszikus te és én kapcsolatokban jelen van a kölcsönös egymásra támaszkodás, a „mi ketten alkottunk egy egészet”.

– Nekem ez az elejétől nem stimmelt, egy ember az egy ember, két ember az két ember. Miért alkotnánk ketten egy egészet. Akkor mi fél emberek vagyunk? – folytatta a gondolatot a pszichiáter. – Szeretnék önmagam bőrében egy ember lenni, hogy jól érezzem magam.

@csernusdoki_official

Az új könyv dedikálva előrendelhető -> csernusdoki.hu

♬ eredeti hang - Csernus doki

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!