Film

2023.06.29. 09:30

Már látható a Tisza-tó, Az ember alkotta paradicsom film előzetese

Először Kiskörén vetítik a hétvégén.

M. H.

Ljasuk Dimitry, Szendőfi Balázs, Fehér Zoltán és Pőcze Franciska az első forgatási napon, az Abádszalóki-medence jegén, a Jóreménység-sziget mellett

Forrás: Ember alkotta paradicsom

Elkészült a "Tisza-tó, Az ember alkotta paradicsom" című természetfilm előzetese Rendezte és írta Szendőfi Balázs, a mesélő és személyes kalauz Ljasuk Dimitry, a film harmadik szerzője és nagyszerű operatőre és coloristja pedig Fehér Zoltán.

– 50 éve az ember úgy döntött, megállítja a Tiszát az Alföld közepén, hogy minket szolgáljon. 2 évvel ezelőtt pedig álmodtunk egy nagyot: a Tisza-tó 50. születésnapját egy monumentális, ugyanakkor az egészen apró részleteket megmutató filmmel ünnepeljük meg. A film készen van, szeptembertől láthatjátok a moziban, de addig is néhány alkalommal premier előtti vetítéseken bemutatjuk a Tisza-tó partján. Az első vetítés július 2-án lesz Kiskörén. Részleteket a tiszatofilm.hu oldalon láthattok. Nézzétek meg a trailert, osszátok meg, ha tetszett! Addig is ahogy Dimi szokta mondani: "Viszlát a Tiszán!"– írják a közösségi oldalukon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában