Film

2023.08.28. 21:15

Észak-Komáromban is tarolt a Nemzet Aranyai

Az augusztus 20-i ünnephez kötődően mutatták be Észak-Komáromban a Nemzet aranyai című filmet, amely a legendás magyar vízilabda csapat útját mutatja be a három olimpiai aranyig.

Heol.hu

A Nemzet aranyait vetítették az ünnep alkalmával az észak-komáromi moziban. Szécsi Zoltán balról a második

Forrás: Beküldött fotó

A bemutatón jelen volt Észak-Komárom díszpolgára, Gergely István, a másik kapus, az Egri Vízilabda Klub ügyvezető elnöke, Szécsi Zoltán és a gólgyáros Kiss Gergely.

Mint arról a Kisalföld beszámolt, a vetítés előtti közönségtalálkozón a három legendás játékos mesélt arról, hogyan kerültek a vízbe, mi volt az, amivel mindig többet tudtak mutatni, mint az ellenfeleik és mivel foglalkoznak mostanában. Nem csak a sikerekhez való úthoz kaphattak a jelenlevők tanácsot, de a humoros szóváltások is igazolták, hogy különleges személyiségekről van szó.

A beszélgetést követően játékra került sor, amely során dedikált labdákat nyerhettek a helyes válaszadók. Nem maradt el a fotózkodás sem, aláírt kártyákat is kaptak a termet megtöltő szurkolók.

A film vetítése a Nemzetpolitikai Államtitkárság támogatásával valósult meg. A vízipólós sikereket bemutató filmet eddig több mint 90 ezren látták, amivel az egyik legnézettebb magyar film lett az elmúlt időszakban. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!