Azta!

2023.08.10. 21:25

Személyesen adta át az egri képzőművész a zenészről festett portrét

Egy nem mindennapi ajándék volt ez a zenésznek.

Szűcs Rita és Bagossy Norbert, a koncert előtt

Forrás: Szűcs Rita

Szűcs Rita képzőművész és Egerben tanító pedagógus  már sok olvasónk számára ismerős lehet, ugyanis portálunkon már többször is írtunk róla. Elképesztő festményeivel, kiállításaival kápráztatja el az embereket újra és újra. 

Legutóbb a Bagossy Brothers Company egyik oszlopos tagját, Bagossy Norbertet festette meg. Ez az alkotás a Képzőművészeti utcafesztiválon debütált, itt láthatta először a közönség. Azonban itt koránt sincs vége a festmény történetének. 

Szűcs Rita a festményével
Forrás: Szűcs Rita

A képzőművésznek volt szerencséje átadni személyesen, Bagossy Norbert-nak a portrét, még a csütörtök esti koncertjük előtt

Fél 8-ra volt egyeztetve az időpont, az egész egy ötletből született meg, a megvalósításban Badacsonyiné Bohus Gabriella segített – tudhattuk meg Szűcs Ritától. 

A pillanat, amikor a zenész először meglátta a festményt
Forrás: Szűcs Rita

– Aranyosak, kedvesek voltak, s Norbi már várta a képet. Kisebbnek gondolta, így a nagysága meglepte. Váltottunk pár mondatot, fotózásra is sor került – mesélte portálunknak Szűcs Rita. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!