Táncsport

2022.05.06. 11:27

Ezüst minősítés és bronzérem a Fortuna TSE párosának

Szabó Mátyás és Dömötör Viktória a világranglista ötödik helyezettjeként várja a budapesti Világkupa-versenyt.

B. Cs.

Szabó Mátyás és Dömötör Viktória (jobbra) a dobogó harmadik fokára állhatott

Forrás: Fortuna TSE

A Fortuna TSE egri versenyzői páros és lányformációs kategóriában képviseltették magukat az idei szezon első országos akrobatikus rock and roll versenyén.

A Main Class Contact Style páros kategóriában szereplő Szabó Mátyás és Dömötör Viktória (Step by Dance) a harmadik helyen végzett, továbbá a 2021-ben évben elért eredményeik alapján a duó ezüst minősítést vehetett át. Szabóék a világranglista ötödik helyéről várják a május 22-én Budapesten lebonyolítandó Világkupa-versenyt, utána pedig országos és nemzetközi viadalokon lépnek fel.

A Fortuna TSE lányformációban szerepelt versenyzői

A serdülőknél nagyformációban a Thunderbolt a 8., a kisformációk rendkívül erős mezőnyében a G-Force csapata a 14. helyen végzett. Pelyhe Szabolcs, Pelyhéné Járdány Zsuzsanna és Szabó Mátyás tanítványaként Bánkuti Virág, Czinege Laura, Dolenszky Dóra, Dorkó Hanna, Farkas Flóra, Gócza Réka, Kovács Eliza, Kuzman Zoé és Varga Natália szerepelt az említett két alakulatban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában