Ketrecharc

2022.11.03. 13:22

Borics Ádám, a siroki Kölyök azt szeretné, ha a gyerekek felnéznének rá

Terjedelmes bejegyzést osztott meg rajongóival.

HEOL

Borics Ádám

Forrás: Facebook

Korábban portálunkon is beszámoltunk róla, hogy Borics Ádám átesett élete első műtétjén. A siroki ketrecharcos bevallotta, hogy elég nehezen viseli az átlagos életet.

Most újabb bejegyzésben írt az érzéseiről:
– Mindig is híres sportoló szerettem volna lenni, de nem azért, hogy a bulvárlapok arról írjanak, milyen botrányba keveredtem vagy milyen hülyeséget csináltam. A sportteljesítményemmel akartam felhívni a figyelmet, azzal, hogy értéket teremtek, mosolyt csalok az emberek arcára, büszkék lehessenek rám! – kezdte a posztot a siroki ketrecharcos.

A folytatásban kitért a nem várt sérülésére is:
– Sajnálatos módon most kaptam az élettől egy újabb akadályt, pont akkor, amikor azt hittem, már minden révbe érhet. A sérülés a lehető legrosszabbkor jött, sose volt komoly sérülésem, de ezt is a helyén kell kezelnem, hiszen ez bárkivel megtörténhet, az élsportban nagyon is jelen van a sérülés.

Borics Ádám végül felhívta a figyelmet arra, hogy olyasfajta történetet szeretne, amelyre a gyerekek felnézhetnek, s amikor olyan dolgokon mennek keresztül, mint ő, tudják, hogy minden rendben lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában