Labdarúgás

2023.02.08. 17:31

Füzesabonyi SC-Erőss út: ezt mondta a leköszönő, illetve az érkező edző

Távozó trénerként Nagy Endre a válás okáról, új szakvezetőként Bódis Barna pedig az elvárásokról beszélt lapunknak a Füzesabonyi SC-Erőss út csapatánál bekövetkezett hétközi edzőváltást követően.

Bódi Csaba

Bódis Barna immár az FSC játékosainak adja a tanácsokat Archív fotó: Czímer Tamás

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

– Akadt egy fontos kérdés a csapatot illetően, amiben más véleményen voltunk Erőss Róberttel – közölte Nagy Endre. – Megbeszéltük az ügyet és úgy álltunk fel az asztaltól, jobb, ha most elválnak az útjaink. Azt tudni kell, hogy Robival hosszú évekre visszanyúló, baráti kapcsolatot ápolok. 

Sok közös élmény köt bennünket egymáshoz, ám, hogy ez így is folytatódjon, most abban maradtunk, hogy labdarúgásra vonatkozóan az együttműködést befejezzük. 

Vagyunk olyan viszonyban, hogy ezt korrekt módon kezeljük. Semmilyen rossz érzés nincs bennem, csak köszönettel tartozok neki és a Füzesabonyi SC-nek. Huszonhárom éve dolgozok edzőként, ez idő alatt megtanultam, hogy egy klubnál nem a szakvezető a lefontosabb ember. Állítom ezt azzal együtt, hogy a maklári öt évet követően nem gondoltam voltam, hogy valakivel még lesz öt és fél közös évem a futballban.

A Füzesabonyi SC-Erőss út csapata csütörtök este Mezőcsát gárdáját fogadja felkészülési mérkőzésen – immár az új edzővel.

– Váratlanul ért a megkeresés, de örömmel vettem, mégha így, nem sokkal a tavaszi idény kezdete előtt nem egyszerű feladat az elköszönés – fogalmazott Bódis Barna. – Szerencsése Palotáson Szabó Mihály személyében olyan modern gondolkodású elnök a vezető, akik lehetővé tette, hogy igent mondjak a füzesabonyiak felkérésére. Sok ilyen emberre lenne szükség a magyra futballban. Ami pedig  az FSC-t illeti, nos a csapat eredményeit ismeren, ugyanis Nógrádban edzősködve is folyamatosan nyomon követtem a hevesi I. osztályú bajnokság történéseit. 

Az elvárásokat illetően Füzesabonyban a legfontosabbak közé tartozik a jó csapategység kialakítása, modern támadófutball alkalmazása, a folyamatos fejlődés biztosítása, ezzel együtt pedig a cél, hogy minél előrébb végezzünk a tabellán.

Örvendetes, hogy mióta legutóbb a klubnál jártam, óriási előrelépés történt infrastrukturális téren. Az első edzésen tapasztaltak alapján mondhatom, hogy a hozzáállás nagyon pozitív a játékosok részéről, akik kiváló minőséget képviselnek. A szakmai stáb tagjaival azon vagyok, hogy a legjobb tudásom szerint segítsem a csapatot, bízva az eredményes szereplésben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában