A nemzet aranyai

2023.04.22. 14:03

Premier előtti vetítés, sportcsillagok és óriási tömeg az Agria Moziban: ezt a filmet mindenki látni akarta

A Szécsi Zoltán és Biros Péter vezette küldöttség tagjai az elsők között élhették át a három olimpiai aranyat szerző ikonok történelmi időszakát.

HEOL

Az Egri Vízilabda Klub családja pénteken több mint 400 nézővel együtt töltötte meg az Agria Mozi termeit. Premier előtt, a vízilabdázás két legendájával, Szécsi Zoltánnal és Biros Péterrel együtt nézték meg a Kemény-legényekről szóló "A nemzet aranyai" című fantasztikus filmet. Kicsik és nagyok első kézből élhették át a három olimpiai aranyat szerző ikonok történelmi időszakát - adta hírül az Egri Vízilabda Klub a Facebook-oldalán

Az Egri Vízilabda Klub közösségi oldalán remek fotókkal is beszámolt a premier előtti vetítésről. 

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Szécsi Zoltán a válogatott egykori kapusa, az Egri Vízilabda Klub elnöke portálunknak elárulta mit gondol a filmről, illetve azt is, milyen érzések kavarogtak benne a forgatás alkalmával.

A Tények Plusznak adott interjújában a klub elnöke mondta, első olimpiai aranyérmük munkajellegű volt, profin álltak a versenyekhez, de Athénban már teljesen más volt a helyzet. A napokban a Sláger Rádió Abaházi Presszójában a régi csapatból Biros Péter és Szécsi Zoltán vendégeskedtek, ahol ugyancsak a filmről és a felejthetetlen élményeikről meséltek.

A háromszoros olimpiai világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, Biros Péter a sikerek mellett ma azért dolgozik Egerben, hogy néhány év múlva az ellenfelek újra remegő lábakkal lépjenek be a Bitskey Uszodába. És hogy Egerben a Biros név újra nagy legyen, arról nagyobbik fia, Samu gondoskodhat, hiszen ő fiatal kora ellenére már bemutatkozott az OB I-ben.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában