Labdarúgás

2024.01.18. 12:55

Gyöngyöshalász SE: a védő azt hitte, valaki hátulról agyonrúgta

Azok után, hogy a Gyöngyöshalász SE támadója, Szabó Viktor Achilles-ín szakadást szenvedett a december 30-i Focival a gyógyulásért jótékonysági teremlabdarúgó-tornán, a csapat védője, Rédei Milán is ugyanezen okból kifolyólag került a maródiak listájára.

Bódi Csaba

A hordágyon Rédei Milán. 2017-ben a térdszalagja szakadt el a vldőnek

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A Ferencvárosi TC-ben nevelkedett 35 éves hátvéd a Hevesen rendezett Téli-kupa teremtorna után került kés alá.

– Senki nem volt a közelemben, miközben azt hittem, hogy valaki hátulról agyonrúgott vagy beszakadt a borítás alattam. Hátranéztem, de egyedül voltam... – mondta Rédei Milán a Felsőtárkány ellen első meccs 10. percében történt esetről. 

– Még aznap megműtöttek Egerben, azóta gipszben van a lábam és ez hat hétig tart. Utána jön a gyógytorna, majd a fokozatos edzésterhelés. Őszintén szólva nagyon megvisel a helyzet, mert eleve nehéz időszakon vagyok túl és reméltem, hogy minden rendeződik körülöttem. Jól áll a csapat, motiváltak vagyunk  hogy nagy eredményt érjünk el. Erre ugyanolyan súlyos sérülés miatt Szabó Viktorral együtt jómagam is kiestem a keretből, ráadásul a munkából is kidőltem legalább három hónapra  – kesergett Rédei Milán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában