Szavazás

2024.02.28. 08:57

Az év sportcsapata lehet a Tigra-ZF-Eger

Az év női sportolója, az év férfi sportolója, az év női csapata, az év férficsapata kategóriákban keressük a legjobbakat Heves vármegyében. Az Év Sportcsapata egyik jelöltje a Tigra-ZF-Eger.

Hornyák Réka

Elindult az Év Sportolója szavazásunk, amelyben négy kategóriában várják a Heol.hu olvasóinak voksait a jelöltek. Férfi és női egyéniben, valamint férfi és női csapatban. A közönségszavazás március 3-án 10 óráig tart. Az előttünk álló napokban egyesével bemutatjuk a jelölteket, ABC-sorrendben. Következzen az év női csapat kategóriából a Tigra-ZF-Eger.

Az Év Sportcsapata egyik jelöltje a Tigra-ZF-Eger.
Az Év Sportcsapata egyik jelöltje a Tigra-ZF-Eger.
Forrás:  Beküldött fotó

A Tigra-ZF-Eger legjobb eredmény 2023-ban: OB I.-es magyar bajnoki cím, ami 10 év múltán sikerült újra a klub női csapatának.

Egy jelöltre egy napon egy e-mail címről csak egy szavazatot adhatnak le, de több jelöltre is lehet szavazni. A kategóriákban legtöbb voksot kapott jelölt nevét a szavazás lezárását követő napon a heol.hu oldalon és a Heves Megyei Hírlapban is közzétesszük.

Az év legjobb sportolóira itt szavazhatnak!

A Tigra-ZF-Eger kihívói - az Év Sportolója jelöltjei, kategóriánként:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában