Szavazás

2024.03.01. 09:55

Az év sportolója lehet az egri triatlonista, Lajszner Lajos

Az év női sportolója, az év férfi sportolója, az év női csapata, az év férficsapata kategóriákban keressük a legjobbakat Heves vármegyében. Az Év Sportolója egyik jelöltje Lajszner Lajos, triatlonista.

Heol.hu

Elindult az Év Sportolója szavazásunk, amelyben négy kategóriában várják a Heol.hu olvasóinak voksait a jelöltek. Férfi és női egyéniben, valamint férfi és női csapatban. A közönségszavazás március 3-án 10 óráig tart. Az előttünk álló napokban egyesével bemutatjuk a jelölteket, ABC-sorrendben. Következzen az Év Férfi Sportolója kategóriából Lajszner Lajos triatlonista.

Az Év sportolója szavazás egyik jelöltje, Lajszner Lajos.
Az Év sportolója szavazás egyik jelöltje, Lajszner Lajos.

Az Egri Futó és Triatlon Klub triatlonistájának legjobb eredménye 2023-ban: németországi dupla ultra triatlon Világkupán 452 kilométert teljesített. 

Egy jelöltre egy napon egy e-mail címről csak egy szavazatot adhatnak le, de több jelöltre is lehet szavazni. A kategóriákban legtöbb voksot kapott jelölt nevét a szavazás lezárását követő napon a heol.hu oldalon és a Heves Megyei Hírlapban is közzétesszük.

Az év legjobb sportolóira itt szavazhatnak!

Lajszner Lajos kihívói - az Év Sportolója jelöltjei, kategóriánként:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában