Tündérszépek 2020

2019.11.10. 20:00

Imádták a régiós fordulót Tündérszépeink

Hétfőn 23 óra 59 perckor lezárul a Tündérszépek szépségverseny regionális fordulójának értékelési szakasza. Szűkebb hazánkból négy lány versengett a továbbjutásért, a zárónap előtt velük beszélgettünk eddigi élményeikről, benyomásaikról.

Tóthpál Zoltán

Balról jobbra: Juhász Fatime, Majzik Enikő, Kohánszky Annamária, Kiss Petra Dominika

Mint ismert, a Mediaworks Hungary Zrt. tavaly decemberben hirdette meg először a Tündérszépek szépségversenyt, amelyre 13 megyéből csaknem hatszáz nevezés érkezett. A királynő akkor a pécsi Fábián Evelin lett, a közönségdíjat Jámbor Laura kapta, második udvarhölgynek pedig Geiger Zsanettet választották.

Idén októberben már a Tündérszépek 2020 megyei fordulójának értékelési szakasza is a végéhez ért. Megyénkből négy hölgy jutott a régiós fordulóba, közülük Juhász Fatime a közönség szavazatai után, míg Majzik Enikőt, Kohánszky Annamáriát és Kiss Petra Dominikát a szakmai zsűri – amelyet Kühne Gábor főszerkesztő, Kautzky Armand színművész, Bódi Csaba sportújságíró, Berán Dániel fotóriporter és Tóthpál Zoltán online szerkesztő alkotott – választotta ki gondos mérlegelés után. A szűkebb hazánkból továbbjutó szépségek Nógrád és Jász-Nagykun-Szolnok megye lányaival versenyeztek az elmúlt napokban, és ami feltétlenül közös bennük, hogy valamennyien maradandó élményeket szereztek a verseny eddigi szakaszában.

– Nagyon jól éreztem magam a megyei és a regionális válogatón is. Örülök annak, hogy ennyien szavaztak rám, és a megyei fordulóból én jutottam tovább a közönség szavazatai alapján. Hálás vagyok mindenkinek, aki voksolt rám a versenyen. Sok szép lányt megismerhettem, és elmondhatom, hogy maradandó élményekkel gazdagodtam – mondta el a Heolnak a Szűcsiből érkező Juhász Fatime.

A szakmai zsűri első helyen Majzik Enikőt juttatta tovább a regionális fordulóba. A felsőtárkányi lány lapunknak azt mondta, remekül érezte magát eddig a versenyen és egyáltalán nem bánta meg, hogy hosszú hezitálás után végül a nevezés mellett döntött.

– Igazán pozitív benyomásokat szereztem és külön örülök annak, hogy nemcsak a közeli barátaim, hanem sok ismeretlen ember is szavazott rám – fogalmazott, hozzátéve, hogy miután találkoztak a nevével az interneten, sokan megpróbálták bejelölni a közösségi médiában is.

Balról jobbra: Juhász Fatime, Majzik Enikő, Kohánszky Annamária, Kiss Petra Dominika

Ugyancsak a zsűri döntése után jutott a regionális fordulóba az Egerben tanuló Kohánszky Annamária. A szőke szépség elmondása szerint kimondottan meglepődött, amikor megtudta, hogy továbbjutott a megyei fordulóból.

– Előzetesen egyáltalán nem számítottam rá, hogy továbbjutok a regionális fordulóba. A versenyre elsősorban azért neveztem, mert szerettem volna önbizalmat szerezni, és nagyon boldog vagyok, hogy idáig jutottam. Bízom benne, hogy esetleg még tovább juthatok, és az országos döntőben is képviselhetem Heves megyét. Az biztos, hogy életem egyik nagy álma válna ezzel valóra – vélekedett.

És végül, de korántsem utolsósorban Kiss Petra Dominika is a zsűri döntése után képviselhette megyénket a regionális fordulóban. A herédi születésű lány szavai szerint egy kicsit izgatott volt a fotózáson, ám végül levetkőzte gátlásait a kamerák előtt.

– Mindenki nagyon kedves volt, nem bántam meg, hogy beneveztem a versenyre. A fotózáson egy kicsit izgultam, de nagyon örülök annak, hogy ilyen sok szavazatot kaptam – mondta. Petra egyébként egy női futballcsapat oszlopos tagja, és mint elmondta, az összes játékostársa szorított azért, hogy minél eredményesebben szerepeljen a szépségversenyen.

A Tündérszépek 2020 regionális fordulójának értékelési szakasza tehát hétfőn 23 óra 59 perckor lezárul, ezt követően ebben a körben már nem lesz lehetőség értékelni a lányokat. A regionális előválogatóban a szakmai zsűri értékelése alapján három hölgy jut tovább a szépségverseny országos döntőjébe, a közönség pedig a legmagasabb értékelést kapott – de a szakmai zsűri által nem kiválasztott – hölgyet juttathatja tovább a központi közönségszavazásra, ahol a pályázó versenybe száll az országos döntőbe jutásért.

A központi közönségszavazás november 19-én éjfélkor kezdődik és november 25-én 23 óra 59 percig tart. Itt minden megyei hírportál főoldalán az értékelés ideje alatt összesen hét hölgyet mutatunk be. A versenyzőkre november 25-ig lehet majd értékelést leadni. A Tündérszépek 2020 szépségverseny országos döntőjébe a közönség szavazatai után a legmagasabb értékelést kapott hölgy jut tovább.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában