Gyilkosság

2023.09.16. 11:30

Megrázó videón a tiszanánai gyilkosság

A családi vitából tragikus gyilkosság lett Tiszanánán, videó készült a megrázó esetről.

Heol.hu

A család az eset óta vigasztalhatatlan

Forrás: TV2/Tények

Ahogy arról már portálunkon is beszámoltunk, augusztus 19-én meggyilkoltak vita közben egy 18 éves fiút Tiszanánán. A család többször nyilatkozott már az üggyel kapcsolatban a sajtónak. Állításuk szerint, aki most börtönben ül, mert feladta magát a gyilkosság miatt, nem is az igazi tettes. Valamint a napokban egy videóból megtudhattuk azt is, hogy előre kitervelt volt az egész támadás. Azonban most előkerült egy újabb felvétel, amit a fiú halálakor rögzítettek. 

Az exkluzív videófelvétel a Tények péntek esti adásában volt, amin látszik hogy baseballütőkkel támadt egy társaság a tiszanánai családra. Nők és férfiak is álltak a ház előtt. Ez a videó a gyilkosság perceiben készült – tudhattuk meg a Tényekből. Továbbá a gyilkosság előtti élővideóból kiderült a támadók eredetileg Róberttel akartak végezni, akit kétszer meg is szúrtak a dulakodás közben, ő túlélte.  Dánielt egyszer találták el, ő viszont belehalt. Ez a felvételen nem látszódik.

– Körülvettek bennünket. A fiam persze lent van, oldalt fekszik, én mellette és ezért nem látni bennünket ott – nyilatkozta Molnár Hajnalka, az áldozat édesanyja a Tények stábjának. 

A család szerint a késelés miatt egy 54 éves férfit tartóztattak le, aki a támadónak a nagyapja. Az élettársa azt mondta, hogy párját megfenyegették, ezért adta fel magát a rendőrségen, és vállalta magára a gyilkosságot – derítette ki a Tények. 

A fenyegetés a Tények birtokába jutott:  ,,Azt mondja megfenyegetett a Zsolti meg a Bettike hogy rátok mennek a házra, oszt' a gyereket megölik."

A nő azt is elmondta, hogy a férfi neki bevallotta nincs köze a gyilkossághoz: ,,Mondom jól gondolt át Beni! Biztos te voltál? Mondom, ha te bekerülsz, te onnan nem jutol ki élve mondom. Azt mondja: tudom, azt mondja Évike, nem én voltam." – hangzott el az adásban. 

Az édesanya szerint a felvétel bizonyítja az igazukat, és a videónlátszik Márkó, aki leszúrta a fiát – tudta meg a Tények. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában